in

Παύλος Ορκόπουλος- «Σε μια αλλαγή της κάμερας, ανοίγω το συρτάρι και αναβόσβηνε, εκείνη την ώρα γεννιόταν»

O Παύλος Ορκόπουλος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “Οθόνη” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπραίου με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή της σειρά “Το σόι σου” στον Alpha.

Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε την ωραιότερη του ανάμνηση από τις προηγούμενες Πρωτοχρονιές η οποία και συνδυάστηκε με τη δημοφιλή κωμική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ορκόπουλος εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά πως “πολλές Πρωτοχρονιές θυμάμαι με αγάπη μαζί με τα αδέλφια μου, γιατί είμαστε πολυπληθής οικογένεια. Αυτή όμως που μου έχει μείνει είναι στα γυρίσματα της σειράς “Το σόι σου” στον Alpha, όταν επρόκειτο να έρθει ο δεύτερος εγγονός μου. Ήταν εκείνη η Πρωτοχρονιά που έπρεπε να δώσουμε στον πρώτο μου εγγονό να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί”.

“Θυμάμαι πόσο παίζαμε, διότι η κόρη μου ήταν έγκυος και έπρεπε να του μιλήσουμε για το αδελφάκι που πρόκειται να έρθει. Και περνάει η Πρωτοχρονιά και τα πρώτα γυρίσματα 8 του Γενάρη, γυρίζαμε το Σόι σου”.

“Δεν παίρνω κινητό μέσα στο πλατό, όμως ήταν η πρώτη φορά που το πήρα και το έβαγαλ στο συρτάρι του γραφείου του Μενέλαου, διότι επρόκειτο να με ειδοποιήσουν ότι γεννιέται το παιδί. Σε μια αλλαγή της κάμερας, ανοίγω το συρτάρι και αναβόσβηνε, εκείνη την ώρα γεννιόταν. Και το σηκώνω και το αναγγέλλω. Η αναγγελία αυτή ήταν η καλύτερη μου ανάμνηση και συνδέεται και με το Σόι” πρόσθεσε ο Παύλος Ορκόπουλος σ’ αυτή τη νέα του συνέντευξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη- Αυτή ήταν η πρώτη κλήση στο 100 για το 2026. Έγινε 6 δευτερόλεπτα μετά τις 12