Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη θεατρική του παρουσία. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τους συναδέλφους του που πρωταγωνίστησαν στο metoo αλλά και τις συμπεριφορές που ο ίδιος δέχθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή.
Θεωρείτε πως ο κόσμος ξεχνάει και μπορεί να δούμε τους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν και ήρθαν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη να επιστρέφουν στο επάγγελμα;
Κάθε ένας έχει δικαίωμα στην επανένταξη, αλλά τι θα γίνει αν συμβεί το αντίθετο; Θα χάσουμε το κελεπούρι! Πάντα αυτός που εξουσιάζει στον χώρο δεν θα βλέπει τους άλλους ως θηράματα;
Εσείς βιώσατε ποτέ τοξικές συμπεριφορές και αν ναι, πώς τις διαχειριστήκατε;
Ναι, μερικές πολύ έντονα! Όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, δεν σε χαίρονται οι «αυθεντίες». Θέλουν μέτριους για να είναι αυτοί από πάνω. Και τώρα που μιλάμε, την στιγμή που το θεατρικό μας έχει επιτυχία, ξέρεις πόσοι έχουν πικραθεί; Οι καημένοι, θα τους φάει η μιζέρια τους και το καλάμι που κουβαλάνε. Αν δεν χαίρεσαι με τη χαρά και την επιτυχία του άλλου, κατά βάθος είσαι πολύ δυστυχής και καημένος.
GIPHY App Key not set. Please check settings