in

Η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του δολοφονημένου γιου της – Σκηνές συγκίνησης και μνήμης

Συγκέντρωση στο Κερατσίνι και αντιφασιστική πορεία το απόγευμα της Πέμπτης (18.09.2025) για τα 12 χρόνια από την ημέρα που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Πριν 12 χρόνια ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος τάγματος εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη μνήμη του δολοφονημένου μουσικού πραγματοποιείται συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και αντιφασιστική πορεία προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

Φέτος η μαύρη επέτειος συμπίπτει με την αποφυλάκιση για «λόγους υγείας» του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αυτή την εξέλιξη έχουν καταδικάσει, κόμματα, συνδικάτα και φορείς κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη απόφαση» και απαιτώντας την αναίρεσή της.

Συγκινημένη η μητέρα του Παύλου Φύσσα αγκάλιασε το μνημείο που έχει στηθεί στο Κερατσίνι για τον γιο της που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρυσηίδα Γκαγκούτη – “Η πρώτη χρονιά ήταν φρικτή, ό,τι χειρότερο έχω βιώσει στη ζωή μου”

Χαλκιδική ΤΩΡΑ – Δύο οι επιθέσεις λύκου σε παιδιά