in

Παυλίνα Βουλγαράκη – «Αν και ήμουν υποψήφια να βιώσω επιλόχειο κατάθλιψη, δεν μου συνέβη τίποτα από όλα αυτά»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Buongiorno” παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη γέννηση της κόρης της.

«Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος των Χριστουγέννων, αλλά μετά τη γέννηση της κόρης μου ήθελα να τα ζήσω όλα», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε στη συνέχεια: «Είμαι ασταθής ψυχολογικά, αλλά με το που γεννήθηκε η κόρη μου, μου δόθηκε ένα κίνητρο προς το φως, τη χαρά και τη ζωή.

Αν και ήμουν υποψήφια να βιώσω επιλόχειο κατάθλιψη, δεν μου συνέβη τίποτα από όλα αυτά, με το που είδα την κόρη μου ένιωσα ένα δέσιμο».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε επίσης: «Ο σύντροφός μου δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητικός με μένα, γιατί κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει αρκετά μία γυναίκα μόλις γεννήσει. Ο σύντροφός μου είναι καλός με το μωρό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπλόκα αγροτών – Διαβουλεύσεις αγροτών και Αστυνομίας να δοθούν επιπλέον λωρίδες για την χριστουγεννιάτικη έξοδο – Εφιάλτης η Αθηνών – Λαμίας