in

Πάτρα ΤΩΡΑ – Άγριο ξύλο σε 15χρονο από ανήλικους. Μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη και σαγόνι στην Αθήνα

Ένα ακόμη άγριο και σοκαριστικό περιστατικό βίας στο οποίο «πρωταγωνίστησαν» ανήλικοι σημειώθηκε στην Πάτρα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τρεις ανήλικοι (δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος) επιτέθηκαν σε έναν 15χρονο στην Πάτρα, τον οποίο χτύπησαν με βαναυσότητα. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο ανήλικος να υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, καθώς του έσπασαν το σαγόνι και τη μύτη.

Αρχικά διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο, στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του, ώστε να χειρουργηθεί, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα.

«Πήγε να βρει έναν φίλο του για να πάνε βόλτα, αλλά κάποια παιδιά από το σχολείο του που είναι λίγο ”μαγκάκια” τον πλάκωσαν στο ξύλο», λέει η μητέρα του 15χρονου στο Star.

 

Η Ασφάλεια Πατρών που ανέλαβε την έρευνα προχώρησε στη σύλληψη των τριών ανηλίκων και των γονιών τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός στον Αντ1 με το “Καλημέρα Ελλάδα” – Στις 20 μονάδες η διαφορά απο το Mega

Δεύτερη σερί ημέρα με τραγικά μονοψήφια ο Λιάγκας – Τα λάθη στην σκαλέτα και οι ανύπαρκτοι πανελίστες