in ,

CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο Σκαϊ – Ζούλας και Κάτσικας στην μπούκα του Αλαφούζου για τα τραγικά μονοψήφια Τατιάνας και Τσουρού

Έχει πολλά χρόνια ο Σκαϊ να δεί στην απογευματινή ζώνη τόσο χαμηλά νούμερα. Ειδικά η Τατιάνα Στεφανίδου… έφτασε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική καριέρα της το χαμηλότερο τέταρτο με 1%.

 

  • Όσο για τον Τσουρό που πήρε ότι υπήρχε απο την αγορά και πούλησε “Δράκο” για το δυναμικό κοινό; Ας βολευτεί όσο κρατήσει με τα 3άρια και τα 4άρια… διότι στην αρένα πέφτουν οι μάσκες και τα παραμύθια. Και που είστε ακόμη θα πώ εγώ. Τα χειρότερα έρχονται… καθώς και οι δυο εκπομπές δεν έχουν ταυτότητα. Ειδικά ο Τσουρός παίζει θέματα-παραμύθια… που κάνει τον κόσμο να γελάει. Όσους τους βλέπουν.

 

Πέραν των δυο παραγωγών που έχουν μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν έχει μπεί ακόμη στην εξίσωση ο ανταγωνισμός των “απέναντι”… μεγαλύτερο ζήτημα έχουν ο Ζούλας και ο Κάτσικας.

 

  • Ο μεν πρώτος διότι πούλησε στον Αλαφούζο τα χαμηλά κόστη των δυο εκπομπών σε σύγκριση με την περσινή χρονιά – η ημέρα κόστιζε πέρσι με Σεφερλή Μποντρίνι και Φερεντίνο κοντά στις 40.000 ευρώ και φέτος κοντά στα 20.000 ευρώ – και ο δεύτερος γιατί συμφώνησε σε όλα με τον “μυρωδιά”. 

Πόσο θα μείνουν στο μαγαζί του Φαλήρου; Κάποιοι έχουν βάλει ήδη στοιχήματα για την παραμονή τους. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να απολαύσουν οι εμπλεκόμενοι με τόσο τραγικά μονοψήφια για πολύ καιρό προστασία και στήριξη.

 

Η πιο έξυπνη όλων; Η Μαραγκουδάκη που έβγαλε την ουρά της απέξω…

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μόνο ΕΔΩ – Μέχρι τα Χριστούγενα η Μαλέσκου και ο Λαμπρούκος στο Open. Όλο το παρασκήνιο

Εκεί στον Αντ1… επικοινωνείτε; Σκέφτεστε να δώσετε Late Night στον δεινόσαυρο Κωστόπουλο;