in ,

CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο – Η Νίτσα απαίτησε τη διάψευση από το Star. Αποστάσεις του Ετεοκλή

Φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων. Είναι πολύ παλιό και θυμίζει κακό μεσημεριανό μια εκπομπή να σχολιάζει η ίδια τα εκ των έσω της και μάλιστα με τρόπο που δεν αρμόζει στο «μοντέρνο» που προσπαθεί να πασάρει το κανάλι.

  • Λαγοί ήταν οι πανελίστες: Η Αργυριάδου που έλεγε συνέχεια «άβολο – άβολο» για το θέμα Κορινθίου Star, o Μίχος που πήρε πάνω του το ότι την διαρροή για το Star συνεχίζει να την κάνει η Κορινθίου ενώ το κανάλι έχει διαψεύσει επίσημα και η Πυράκη που με θράσος και περισσή ειρωνεία είπε πως ίσως η Κορινθίου να ενδιαφέρεται για τη θέση της πανελίστριας.

Με την Χατζίδου να γελά ειρωνικά στα πλάνα και στο τέλος να επιβεβαιώνει πως ο κύκλος της Κορινθίου έκανε τη διαρροή και πως «πάνω απ’ το πτώμα της» θα γίνει η αλλαγή. Εγώ θα πω μόνο πως ένα 13,8% σε μια μέρα δεν φέρνει καμία τηλεοπτική άνοιξη όταν όλη η σεζόν ήταν χειμώνας με πεντάρια και τεσσάρια.

  • Και πως δεν μπορεί μια τραγουδίστρια με την εμπειρία της Χατζίδου να απαιτεί να «παίξει» με τέτοιο τρόπο το θέμα στον «αέρα» της εκπομπής. Και ίσως το Star διαψεύδει για Κορινθίου και Αϊβάζη αλλά διαψεύδει κάθε επαφή με άλλους για το πρωινό του;

Ήρεμα ρωτάω χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση. Θα έρθει κι αυτή επισήμως εκεί κάπου στον Ιούνιο… 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σοκ στο Βαλεστίνο – Πατέρας παραμόρφωσε από το ξύλο την κόρη του γιατί ασπάστηκε τον Ισλαμισμό

Ποιοι θα χάσουν το δίπλωμα οδήγησης τους;