in ,

CuteCute OMGOMG

Παρασκήνιο – H επιβεβαίωση για το «Maestro» και οι πρώτες πληροφορίες για την ταινία Παπακαλιάτη. 

Σας τα είχα γράψει όπως ακριβώς ανακοινώθηκαν χθες από το Mega ένα μήνα πριν

 

 

Μόνο ΕΔΩ – H συμφωνία του Παπακαλιάτη για το «Maestro» και το επόμενο βήμα…

 

Πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega θα προβληθεί το φινάλε του «Maestro» και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχουν να κάνουν και με τη χρηματοδοτικό πλάνο του τελευταίου κύκλου 6 επεισοδίων. (Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες αφού υπάρχουν δρακόντειες ρήτρες εμπιστευτικότητας).

 

  • Αυτό που θα σας μεταφέρω σήμερα είναι πως ο Παπακαλιάτης έχει αρχίσει ήδη να επεξεργάζεται έναν πρώτο «σκελετό» για το σενάριο που θα καταθέσει απευθείας στο Netflix μετά το τέλος του «Maestro».

 

Υπάρχουν δύο εκδοχές:

  • Μια να τραβήξει απ’ το συρτάρι κάτι που είχε γράψει πριν τη σειρά προσαρμοσμένο φυσικά στο σήμερα και ένα δεύτερο να δημιουργήσει κάτι τελείως πρωτότυπο.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως σκηνοθετικά θα υπάρχει Ελλάδα ενώ η ταινία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αγγλόφωνη παραγωγή στην οποία όπως θα πάρουν μέρος και Έλληνες ηθοποιοί.  

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η πανδημία γέρασε πρόωρα τον εγκέφαλό μας, προειδοποιούν οι επιστήμονες

“Alter Ego Media” – Μετασχηματίζεται το στρατηγείο του Μαρινάκη σε «creative powerhouse»