in

OMGOMG

Παραιτήθηκε από τη ΝΔ η Σεμερτζίδου μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Το στέλεχος της ΝΔ Καλλιόπη Σεμερτζίδου, παραιτήθηκε με επιστολή της προς τον γραμματέα του κόμματος, Κώστα Σκρέκα, μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών που συνδέουν το όνομά της με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

  • Η Σεμερτζίδου, με την επιστολή της, παραιτήθηκε από τη θέση της Συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της ΝΔ αλλά παραμένει ενεργό μέλος στο κόμμα ενώ τονίζει ότι «δεν είμαστε εμπλεκόμενοι σε καμία υπόθεση που ελέγχεται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Η Σεμερτζίδου έκανε ανάρτηση στα social media με την παραίτησή της, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «έχουμε ήδη κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να προστατεύσουμε την υπόληψή μας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγνώριστη και τέρμα κακοντυμένη η Λένα Ζευγαρά στο Ναύπλιο.

Βίκυ Κάβουρα – Προκαλεί «σεισμό» στην παραλία Λόγγου