in

CuteCute

Παντρεύτηκαν Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη – Η έξοδος του ζευγαριού από τον Ιερό Ναό

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ραγκαβά. Το ζευγάρι έχει φροντίσει να παρευρεθούν στο μυστήριο μόνο οι πολύ δικοί τους και αγαπημένοι τους άνθρωποι.

 

 

 

 

  • Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, μία από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της πόλης, ενώ οι καλεσμένοι αναμενόταν να είναι από 50 – 100, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε να είναι μια πολύ λιτή και κλειστή τελετή μόνο για τις οικογένειές τους.

 

Παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν τη στιγμή που ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη μοιράζονται την πλέον ξεχωριστή στιγμή της ευτυχίας και του έρωτας τους στον Ιερό Ναό.

 

Στις 19:05 ολοκληρώθηκε η γαμήλια τελετή και περίπου 15 λεπτά αργότερα το νεόνυμφο ζεύγος εξήλθε της εκκλησίας. Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη φαίνονταν πολύ χαρούμενοι και χαιρέτησαν το πλήθος που τους περίμενε έξω από τον Ιερό Ναό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έρχεται «μαραθώνιος» ψύχους – Τσουχτερές θερμοκρασίες και χιόνια από τo Σαββατοκύριακο