in

Ο Αμαραντίδης για το «Εμείς κι εμείς»-«Ο κόσμος θυμάται πράγματα που εμείς έχουμε ξεχάσει»

Στο «Στούντιο 4» μίλησε ο Πάνος Αμαραντίδης, με αφορμή το viral απόσπασμα από τη θρυλική σειρά του MEGA «Εμείς κι εμείς», που υποδέχεται το 2026 και κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου, σχεδόν 30 χρόνια μετά.

  • Ο σεναριογράφος μίλησε για το πώς το συγκεκριμένο επεισόδιο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, ενώ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν το θυμόταν. «Μου ήρθε ένα μήνυμα την Πρωτοχρονιά με τίτλο “Προφητεία” από έναν άγνωστο. Δεν είχα καταλάβει τίποτα στην αρχή. Μετά είδα ότι ήταν το “Εμείς κι Εμείς” και γέλασα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από το επεισόδιο και το φινάλε του. «Το επεισόδιο είναι όντως το 125, από την τρίτη σεζόν του “Εμείς κι εμείς”, που προβλήθηκε το 1997-1998. Εκείνη την περίοδο είχαμε πάει με τον Σπύρο Μεταλληνό στο Λονδίνο, τα Χριστούγεννα του ’97, και είδαμε στο θέατρο το “Art”, πριν παιχτεί στην Ελλάδα. Μας είχε εντυπωσιάσει πολύ και αποτέλεσε έμπνευση για την ιστορία.

Το ξημέρωμα του 2026 μπήκε εντελώς τυχαία, χωρίς καμία πρόθεση πρόβλεψης, απλώς ως ένα χρονικό άλμα 30 χρόνων. Το γράφαμε γελώντας, όπως και στο γύρισμα, και το φινάλε κατέληγε ότι η τέχνη είναι η καλύτερη επένδυση», είπε προσθέτοντάς: «Ο κόσμος μας ξεπερνάει. Υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται τα πάντα, ακόμα κι αυτά που εμείς έχουμε ξεχάσει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – 700 τόνους σκουπίδια άφησαν πίσω τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Ηράκλειο – Μπήκαν σε στάνη και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία