Πανικός στον ΑΝΤ1 – Τα ραντεβού με Καραβάτου και Παπαδημητρίου για την καλοκαιρινή εκπομπή και στη μέση η …Τσολάκη

1 Min Read

Ένας πανικός επικρατεί στον ΑΝΤ1 που φαίνεται να αλλάζει άρδην το πρόγραμμά του ενόψει την επόμενη σεζόν. Αυτές τις μέρες μαθαίνω πως το κανάλι μιλά τόσο με την Καραβάτου, όσο και με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για να αναλάβουν την καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10.00 – 13.00.

  • Η λογική λέει ότι ένα τέτοιο project θα στηθεί με την πρόθεση να πάει Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη. Ωστόσο, ταυτόχρονες έγκυρες πληροφορίες λένε ότι για τη ζώνη αυτή συζητά και η Ελένη Τσολάκη, η οποία έχει ξεκινήσει τις επίσημες επαφές της με το Μαρούσι.

Μπέρδεμα…εκτός και θέλουν να δώσουν στην παρουσιάστρια που θα κάνει το Καλοκαιρινό, κάτι άλλο του χρόνου στον ΑΝΤ1 τύπου φορμάτ.

  • Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…
Share This Article