in

Παναγιώτης Μπουγιούρης – «Πολλές φορές έρχονται στο καμαρίνι με έντονο…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού» παραχώρησε ο θίασος της παράστασης «Η μάνα του σκύλου», που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ των πρωταγωνιστών και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος ρωτήθηκε για την αναγνωρισιμότητα και τον τρόπο που του συμπεριφέρονται οι θαυμάστριες, όταν τον συναντούν από κοντά.

«Πολλές φορές υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, όταν έρχεται κόσμος στα καμαρίνια, στο θέατρο, να με επισκεφθεί… που θέλει να με γνωρίσει από κοντά. Οπότε αυτό είναι πάντα ευχάριστο και αισθάνεσαι κι εσύ ότι αυτό που κάνεις αγγίζει τον κόσμο», αναφέρει ο ηθοποιός.

«Δεν είναι εύκολο για την εκάστοτε σχέση. Για σένα μπορεί να είναι εύκολο, γιατί είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά για τους ανθρώπους που συσχετίζεσαι δεν είναι εύκολο. Κάθε περίπτωση είναι τελείως διαφορετική. Έχει σημασία με ποιον άνθρωπο είσαι εκείνη τη στιγμή, ποια ήταν η αφορμή, κατά πόσο εσύ μπορείς να κάνεις τον άλλον να νιώσει ασφάλεια», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Απέδρασε ασθενής από την ψυχιατρική κλινική. Ακινητοποίησε οδηγό και της πήρε το αυτοκίνητο

Από τις κοινές διακοπές στην Αλόννησο στο αυτόφωρο για απειλές περί σφαγής!