Μια τραγική σύμπτωση συγκλονίζει ξανά τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 32χρονος πεζός σκοτώθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου πριν δύο χρόνια είχε χάσει τη ζωή της η Έμμα.
- Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής περίπου στις 22:00, στη διασταύρωση Εγνατίας και Ιασωνίδου, κοντά στην Καμάρα. ΙΧ όχημα που κινείτο προς τα ανατολικά παρέσυρε δύο πεζούς άνδρες, ηλικίας 32 και 45 ετών.
Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Δυστυχώς, ο 32χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο 45χρονος τραυματίστηκε πιο ελαφρά.
- Η τραγικότητα της υπόθεσης γίνεται ακόμα πιο έντονη λόγω της ομοιότητας με ένα άλλο δυστύχημα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Τον Νοέμβριο του 2022, η 22χρονη Έμμα, φοιτήτρια από την Κρήτη, έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που περνούσε τον δρόμο στην ίδια διασταύρωση.
Ο δράστης τότε, ένας 27χρονος με όχημα «πειραγμένο» να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χτύπησε θανάσιμα τη νεαρή κοπέλα. Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πανομοιότυπες συνθήκες στο ίδιο σημείο επαναφέρει το ζήτημα της ασφάλειας για τους πεζούς στην περιοχή.
Η διασταύρωση Εγνατίας και Ιασωνίδου, παρότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστη, δεν φαίνεται να παρέχει επαρκή μέτρα προστασίας.



GIPHY App Key not set. Please check settings