in

AngryAngry WTFWTF LOLLOL CryCry

Όταν ένα κομμένο βίντεο σταυρώνει τον γιό αλλά στοχεύει τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Εδώ και λίγες ώρες βιώνουμε όλοι μια χυδαία επίθεση απέναντι σε ένα 25χρονο παιδί που τι έκανε; Διασκέδαζε. Αλήθεια εσείς δεν έχετε πιει ποτέ παραπάνω όταν διασκεδάζετε;

 

  • Άραγε αν δεν ήταν ο Μίλτος αλλά κάποιος άγνωστος θα έπεφταν με τόση μανία τα τοξικά σκατά του Διαδικτύου;

Άραγε αν ο μπαμπάς Μαρινάκης φέτος δεν έγραφε ιστορία με τον Ολυμπιακό και τις επιχειρήσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο με τον εφοπλιστικό στόλο που συνεχώς αυξάνει θα ζούσαμε σήμερα αυτό το σταύρωμα;

Κάτι μου λέει ότι τον Μίλτο σταύρωσαν αλλά ο στόχος ήταν ξεκάθαρα το λαϊκό έρεισμα που έχει κερδίσει με το σπαθί του ο πατέρας του.

 

 

Ας πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή.

Ο νεαρός γόνος της οικογένειας Μαρινάκη συμμετείχε στην παραγωγή της εκδήλωσης της εταιρείας του πατέρα του στα Ποσειδώνια και είχε στην επιστασία του το κομμάτι των καλεσμένων.

Είχε σχεδιάσει με την παρέα του να διασκεδάσει και να χαρεί μια άκρως πετυχημένη χρόνια τόσο για την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και τα «νούμερα» από το πρώτο επιχειρηματικό παιδί του. Το Shopflix.

 

Ναι. Ανέβηκε στην πίστα.

 

Ναι αγκάλιασε την αοιδο που θίχτηκε εύκολα – ενώ σε πίστες όσες φορές ανοίγουν σαμπάνιες από λαγούς χαίρονται για τους τζίρους – προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε την οικογένεια και τον πατέρα του.

Ναι. Το γεγονός που βλέπουμε εδώ και μερικές ώρες είναι κομμένο καθώς υπάρχει και συνέχεια που φαίνονται γονείς και φίλοι του να τον πλησιάζουν και να τον συμβουλεύουν να κατέβει από το stage.

Ναι. Την σαμπάνια την έριξε ένας 58χρονος από κάτω και χτύπησε πρώτα τον Μιλτιάδη και μετά την Φουρέϊρα. Δεν ήταν φίλος του υιού Μαρινάκη. 

Ναι. Σε ένα πριβέ πάρτι θα υπάρχει πάντα ένας άθλιος που θα γράφει με το κινητό του και θα στέλνει ανώνυμα το κομμένο υλικό σε κάποιους που ζουν πίνοντας «αίμα» με ύπουλο και χυδαίο τρόπο.

Ναι. Η Φουρέϊρα ενοχλήθηκε αλλά συνέχισε το πρόγραμμα της μετά… γεγονός που δεν είδαμε σε κανένα βίντεο. Και ενοχλήθηκε καθώς φορούσε φακούς και έχασε στιγμιαία το φως της.

 

  • Μάλιστα η αοιδός μετά το τέλος του προγράμματος της καθόταν αγκαλιά με τον Μίλτο και συζητούσαν κάτι που ακυρώνει πλήρως τις χυδαιότητες περί παρενόχλησης.

 

Η ανάγκη για κριτική και ανθρωποφαγία από χρήστες του διαδικτύου έχει αλλάξει επίπεδο.

Μάλιστα ανάμεσα σε ανώνυμα προφίλ έχουν σχολιάσει και κάποιοι γόνοι ισχυρών οικογενειών που προφανώς έχουν ξεχάσει το παρελθόν τους. Προφανώς επειδή πλήρωσαν να κατέβουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και θεωρούν πως το κοινό ξεχνάει. Εμείς όμως όχι.

 

  • Ο χλευασμός και η ταπείνωση που μπορεί να δεχθεί ένα άτομο σε μια στιγμή αδυναμίας είναι τελικά ο απόλυτος στόχος για κάποιους στην χώρα;

Με κίνητρο οπαδικό, άλλες φορές προσωπικό αλλά τις περισσότερες φορές βαθιά ανήθικο και ψυχωτικό, σταυρώνουν τον Μιλτιάδη και τον κάθε Μιλτιάδη που έτυχε να γεννηθεί Μαρινάκης.

 

 

Το πιο ύπουλο σε αυτήν την κατάσταση είναι, ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες που προσβάλουν και θίγουν, είναι ανώνυμοι και δεν έχουν το θάρρος να φανούν, μιας και βαθιά μέσα τους είναι κότες και ανθρώπινα ημίαιμα.

 

 

 

Νάσος Γουμενίδης. Εγώ γράφω με το όνομα μου πάντα

Τι νομίζετε;

-41 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σύμη ΤΩΡΑ – Ο άνδρας που βρήκε νεκρό τον Μάικλ Μόσλεϊ. «Μύριζε πολύ και γυάλιζε το ρολόι του»

Καιρός – Καύσωνας διαρκείας με θερμοκρασίες πάνω από 42°C. Η πρόγνωση των επόμενων ημερών