Είναι μια δύσκολη χρονιά για το STAR. Με ελάχιστες εξαιρέσεις (βλέπε Κουτσελίνη και Μοιράρακη στο «Cash or Trash») το κανάλι δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά σε καμία άλλη ζώνη.
- Στην απογευματινή πλέον ζώνη το κάποτε δυνατό χαρτί, το «Shopping Star» έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα με σταθερά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.
Μαθαίνω λοιπόν ότι το παιχνίδι μόδας για την επόμενη χρονιά μπαίνει οριστικά στο «συρτάρι» και ίσως επιστρέψει κάποια στιγμή αργότερα ίσως και όχι.
- Και σίγουρα όχι με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτό που έχει πέσει ως ιδέα στο τραπέζι είναι μια καινούργια καθημερινή μεσημεριανή lifestyle – gossip εκπομπή.
Όπως ήταν για πολλά χρόνια το «Super Star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η απόφαση για το πως θα πορευθεί η απογευματινή ζώνη θ’ αργήσει πολύ. Αλλά παράλληλα εξετάζονται και κάποια projects από το εξωτερικό.


