in

CuteCute

Η ζωή των παικτών του Ολυμπιακού εκτός γηπέδου – Οι γάμοι, οι οικογενειακές φωτογραφίες

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στον τελικό του Conference League ενάντια της Φιορεντίνα.

  • Το γκολ του Ελ Κααμπί μόλις λίγα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και χαράς στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του. Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν και αρκετές από τις συντρόφους των παικτών οι οποίες πανηγύρισαν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί το 2018 παντρεύτηκε στην Καζαμπλάνκα. Ο ίδιος είχε κρατήσει μακριά από τα media την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν σύντομα φωτογραφίες του γάμου του.

Κώστας Φορτούνης

  • Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά το 2021 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο δημιουργώντας γρήγορα μια όμορφη οικογένεια δίπλα στα δυο τους παιδιά.

«Γνωρίσαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Αυτό που θαυμάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόμα περισσότερο η ειλικρίνειά της (…) Είµαι της οικογένειας. Πάνω απ’ όλα η οικογένεια, µε παιδιά», δήλωνε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Κώστας Φουρτούνης ο οποίος είναι ένα ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Γιώργος Μασούρας

  • Ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού, τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε την καλή του Ξένια Νταουντάκη. Παρόντες στον γάμο ήταν οι περισσότεροι συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μαζί με την φιλόλογο Ξένια Νταουνάκη μεγάλωσαν από μικροί μαζί και η φιλία μετεξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δείτε γιατί η φλούδα πορτοκαλιού βοηθά την καρδιαγγειακή υγεία

Ρόδος ΤΩΡΑ – Έστησε εργαστήριο για καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι του