in

Οι αθώοι – Δύο… «αδέλφια» από τον Σασμό στη νέα σειρά του Mega

Μία νέα μίνι σειρά 16 επεισοδίων έρχεται στο Mega και ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα δύο πρόσωπα που έχουν δώσει τα χέρια για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για το διήγημα «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και θα έχει τίτλο, Οι Αθώοι.

Το σενάριο της σειράς το υπογράφει η Ελένη Ζιώγα και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Κουτελιδάκης.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Κώστας Νικούλι και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχουν συμφωνήσει ήδη τη συμμετοχή τους στη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικούλι είχε επιβεβαιώσει την είδηση αυτή μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και αυτό το διάστημα θα ολοκληρωθεί και το πρωταγωνιστικό καστ.

Να σημειώσουμε, ότι ο Κώστας Νικούλι και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά, Σασμός, όπου υποδύονταν τα αδέρφια Βρουλάκη και έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.

Η υπόθεση της σειράς
Σε ένα αγροτικό χωριό της Κέρκυρας ζουν ο Γιώργης Αράθυμος με την όμορφη γυναίκα του, Μαργαρίτα και τα τρία τους παιδιά. Μαζί τους μένει και τους βοηθάει στις δουλειές, ο Τουρκόγιαννος. Στη ζωή τους ξαφνικά θα μπει και ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας που ερωτεύεται παράφορα τη Μαργαρίτα και συνάπτει κρυφή ερωτική σχέση μαζί της. Παράλληλα, όμως, και ο Τουρκόγιαννος έχει αισθήματα για εκείνη. Όταν ο τελευταίος διαπιστώνει τη σχέση του Πέτρου με τη Μαργαρίτα, τους παρακολουθεί με σκοπό να εμποδίσει την παρεκτροπή της γυναίκας.

Από την άλλη, ο Πέτρος και η Μαργαρίτα που νιώθουν την απειλή του αρχίζουν να τον κακολογούν στον Γιώργη, ο οποίος τελικά θα διώξει τον Τουρκόγιαννο από το σπίτι και τη δούλεψή του. Την επόμενη μέρα, όμως, όλα αλλάζουν αφού ο Γιώργης βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του και ο Τουρκόγιαννος στη φυλακή καθώς κατηγορείται για τον φόνο του πρώην αφεντικού του.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος και η Μαργαρίτα παντρεύονται, όμως η μοίρα δεν θα σταματήσει να παίζει μαζί τους. Κι αυτό γιατί ο Πέτρος συλλαμβάνεται για ένα αδίκημα και ο πρώτο άτομο που συναντά στη φυλακή είναι ο Τουρκόγιαννος. Οι δύο άντρες αναμετριούνται και τελικά ο Πέτρος ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Γιώργη για να χαρεί τον έρωτά του με τη Μαργαρίτα. Ο Πέτρος θέλει να ομολογήσει και επίσημα αλλά ο Τουρκόγιαννος ξέροντας πως η Μαργαρίτα θα είναι ευτυχισμένη μαζί του, δεν τον αφήνει να το κάνει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

WhatsApp – Πώς να αναπαράγετε τα φωνητικά σας μηνύματα πριν τα στείλετε

Απάνθρωπο – Δυο εβδομάδες χωρίς νερό οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού