in

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

Για την προσωπική του ζωή, τη δυσκολία του με την οικειότητα, αλλά και την καθοριστική του γνωριμία με τον Γιάννη Φέρτη και τον ρόλο του στις «Ψυχοκόρες» μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. «Στους Όρνιθες υπάρχει κάτι συγκινητικό σε σχέση με τη μεταφορά του πετάγματος, τι μπορεί να σημαίνει για τον άνθρωπο η αίσθηση του «πετάω». Στην παράσταση δεν υπάρχει πίεση σε σχέση με το γέλιο και το αστείο, θα είναι σαφώς αστεία τα πράγματα και ευχάριστα, αλλά παράλληλα ποιητικά και συγκινητικά. Θα παίξουμε στην Επίδαυρο στις 9 και 10 Αυγούστου, αλλά ξεκινάμε την περιοδεία στις 12 Ιουλίου από το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων», είπε αρχικά ο ηθοποιός για την παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι.

  • Ενώ πρόσθεσε: «Στις Ψυχοκόρες οι προσδοκίες των δημιουργών επιβεβαιώθηκαν πλήρως, ήταν μία έκπληξη, αγάπησα αυτήν την ιστορία και τους ανθρώπους που την έφτιαξαν. Οι δημιουργοί έφτιαξαν μία δουλειά προσεγμένη, που πεισματικά την υπερασπίστηκαν, παρόλο που ήταν υπόλογοι στους χρόνους και τα μπάτζετ». «Εργάζομαι πολύ γιατί η ζωή μου έχει πολλές ανάγκες τις οποίες επιλέγω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτές. Επίσης, στη δουλειά μας δεν έχουμε δεδομένες αμοιβές. Δεν πιστεύω ποτέ ότι σε μία νέα δουλειά τα πράγματα θα πάνε καλά, εάν δεν είναι όπως τα περίμενα θα καθίσω μέχρι το τέλος και δε θα πω κουβέντα», τόνισε αμέσως μετά.

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει τα επαγγελματικά του, δήλωσε: «Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την « «καταστροφή» που επέρχεται. Έχω μία πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μία άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 – 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα». Για την προσωπική του ζωή σημείωσε: «Ως άνθρωπος δεν είμαι οικείος, έχω μία δυσκολία συσχέτισης με τους άλλους, η έννοια της οικειότητας είναι προς εξερεύνηση, δε μου είναι δοσμένη συνθήκη. Τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν γρήγορα και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζονται φροντίδα και δουλειά, δεν είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλοί γονείς».

  • «Τον ρόλο του πατέρα ακόμη τον διερευνώ στον απόλυτο βαθμό, δεν έχω σταθερές στη ζωή μου, προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πώς γίνονται οι σχέσεις των ανθρώπων. Το αυτονόητο κομμάτι των σχέσεων δε με ενδιαφέρει, πρέπει να ανακαλύψω ένα καινούργιο και είμαι σε αυτήν τη διαδικασία. Τα περισσότερα πράγματα που με αναστατώνουν και με αγχώνουν σχετίζονται με εμένα και όχι με τα παιδιά, με το πώς εγώ διαχειρίζομαι τα πράγματα», αποκάλυψε. «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος να σκέφτομαι τι στραβό συμβαίνει δίπλα μου όταν το στραβό υπάρχει μέσα μου ακόμη. Η ενημέρωση για τη βία είναι σίγουρα πιο έντονη από ποτέ, αλλά αυτό ισοδυναμεί με περισσότερη βία ή με περισσότερη ενημέρωση γύρω από το θέμα; Είναι περισσότερες οι γυναικοκτονιές σήμερα ή επιτέλους η κοινωνία αποφάσισε να δει ότι κάποιος σκοτώνει τη γυναίκα του για πλάκα και στα έξι χρόνια βγαίνει από τη φυλακή;», υπογράμμισε. Για την γνωριμία του με τον Γιάννη Φέρτη και τον ρόλο που αυτή έπαιξε στη ζωή και την καριέρα του ανέφερε: «Το 2017 έπαιζα με τον Γιάννη Φέρτη που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή και είχα πει τότε σε έναν δημοσιογράφο πως μεγαλώνοντας θα ήθελα να είμαι ο Γιάννης Φέρτης. Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δε μίλαγε για τον εαυτό του και το τι κατάφερε, κοίταζε σαν παιδί 18 χρονών και έλεγε ‘να το δοκιμάσω και εγώ αυτό;».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πύργος ΤΩΡΑ – Σύζυγος 37χρονου παιδοκτόνου – «Είπα στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι δολοφόνος – Θα τους αλλάξω το επώνυμο»

ΤΩΡΑ – Στις φλόγες τυλίχθηκε το σπίτι του δολοφόνου της άτυχης 11χρονης στην Ηλεία