Δεν έφτανε η ήττα της Σλοβενίας από τη Γερμανία στη Λιουμπλιάνα, ο Λούκα Ντόντσιτς είχε και μια ξαφνική ταλαιπωρία, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.
- Ο 26χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς κατευθύνθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ της «Stozice Arena», ώστε να παραλάβει το πανάκριβο Rimac Nevera, αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όμως, τον περίμενε… δυσάρεστη έκπληξη. Κάποιος άλλος οδηγός είχε παρκάρει δίπλα, κλείνοντας την πόρτα του hypercar, με αποτέλεσμα ο Ντόντσιτς να μην μπορεί να μπει στο αυτοκίνητό του.
- Ο Σλοβένος φάνηκε εκνευρισμένος, περιμένοντας να μετακινηθεί το άλλο αμάξι, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου.
Το συγκεκριμένο Rimac αποτελεί το 14ο μέλος της εντυπωσιακής συλλογής αυτοκινήτων του γνωστού καλαθοσφαιριστή.
Όμως, αυτή τη φορά, δεν κατάφερε να το απολαύσει αμέσως μετά το παιχνίδι, μένοντας εγκλωβισμένος… στο πάρκινγκ.



GIPHY App Key not set. Please check settings