in ,

LOLLOL CryCry OMGOMG WTFWTF

Ο Βασίλης Ταουξής σε συνεργάτες του – “Θα καταπέσει η συκοφαντία στο πρόσωπό μου. Έχω μάρτυρες”

Είναι ένας δικηγόρος που εδώ και 45 χρόνια δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι με την γυναίκα του Μαρούπα και τα παιδιά του, τους συνεργάτες του στο γραφείο στο Πειραιά προστατευτικός και δίκαιος. Μάλιστα μαθαίνω πώς σε λίγη ώρα οι δικηγόροι του θα προβούν σε μια λιτή ανακοίνωση στα ΜΜΕ και πώς αναμένεται και μια μαζική δήλωση περίπου 25 δικηγόρων νύν και πρώην συνεργατών του για τις εργασιακές συνθήκες στο γραφείο του.

 

 

Αυτό που του συμβαίνει ωστόσο τις τελευταίες ώρες είναι μια τραγωδία. Μια γυναίκα ισχυρίζεται πώς την έχει πλακώσει στο ξύλο με τα κενά όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνουν.

  • Είναι προφανές ότι είμαστε κατά της βίας. Αλλά υπήρξε βία; Και αν ναι… γιατί όταν οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη Αγγελική να διαβεί την πόρτα του Ιατροδικαστή αρνήθηκε; 
  • Τι έστελνε στην γυναίκα του δικηγόρου; 
  • Ήταν μηνύματα απειλητικά που ζητούσε να τον χωρίσει για να ζήσει μαζί του τον απόλυτο έρωτα;
  • Μήπως τελικά τα κίνητρα είναι άλλα απ’ όσα μέχρι σήμερα διαβάζουμε και ακούμε; 

Ο ίδιος ο Βασίλης Ταουξής μιλώντας σε συνεργάτες του είπε ξεκάθαρα πώς πρόκειται για συκοφαντία, πώς πρόκειται για στημένη ιστορία και πώς ουδέποτε την χτύπησε. “Το πουκάμισο μου το σκισμένο το έχω ακόμη μαζί με τα αίματα μου πάνω του” λέει ο ποινικολόγος που υποστηρίζει ότι “δεν τρέχαμε. Με πέντε χιλιόμετρα πηγαίναμε στο Λιμάνι του Πειραιά. Ότι συνέβη έλαβε χώρα έξω απο το γήπεδο του Ρέντη με ανοιχτά παράθυρα. Έχω μάρτυρες που μας είδανε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί στο δικαστήριο η δήθεν καταγγελία. Η αλήθεια θα λάμψει”.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-8 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Νάσο, κάτι δεν πάει καλά με αυτή, όπως τα λες. Μεγάλα κενά η ιστορία. Επίσης, στο γκρουπ του facebook της εανδα έχει κάνει κι άλλο ποστ στις 5 Φεβρουαρίου, που πάλι φωτογραφίζει με ασυναρτησίες τον Ταουξή.

“Λύγισε” και ο σκύλος με το τεράστιο στήθος της Στέλλας

Οι εννέα μύθοι για τη λεύκη και οι επιστημονικές αλήθειες