in ,

CryCry LOLLOL

Ο Τσιτσιπάς αρνείται ότι οδηγούσε με 210 χλμ/ώρα – Υποστηρίζει πως ήταν συνοδηγός

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το πρόστιμο των 2.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά για υπερβολική ταχύτητα προέβη ο δικηγόρος του Έλληνα πρωταθλητή.

 

  • Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Παπαθανασίου επιβεβαίωσε ότι το πρόστιμο αφορά την κίνηση του πολυτελούς οχήματος Στέφανου Τσιτσιπά με 210 χλμ/ώρα στην Αττική Οδό στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε κατέγραψε η κάμερα ωστόσο διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε ο ίδιος ο πρωταθλητής.

 

«Σχετικά με το περιστατικό το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα, το αυτοκίνητο το οδηγούσε τρίτο άτομο. Το θέμα του προστίμου και της κατάθεσης του διπλώματος έχουν όλα διεκπεραιωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το tennisnews.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ενόχληση Αρναούτογλου, δυσαρέσκεια Λιάγκα – Γιατί ο Ρέμος επέλεξε Χατζηνικολάου

Μπορεί το μούδιασμα και το μυρμήγκιασμα να είναι συμπτώματα ρευματοειδούς αρθρίτιδας;