in

Ο σύντροφος της Σουίφτ αποκάλυψε πώς πραγματικά ήταν ο Γουίλιαμ ο Τζορτζ η Σάρλοτ από κοντά

Ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι αποκάλυψε πώς είναι να γνωρίζεις από κοντά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα δύο του παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.Ο παίκτης των Kansas City Chiefs, ο οποίος πόζαρε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τα δύο του παιδιά στα παρασκήνια του Eras Tour στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, αποκάλυψε σε podcast την ξεχωριστή εμπειρία του.Ο Αμερικανός αθλητής του NFL είπε ότι η νεαρή πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν γεμάτη ερωτήσεις και επαίνεσε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για τις γονεϊκές τους δεξιότητες.

  • Μιλώντας στον αδερφό του Τζέισον στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του New Heights, αποκάλυψε πώς ήταν να συναντάς τα διάσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αστειεύτηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν «ο πιο κουλ motherf@@@@@».Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι τα δύο πριγκιπόπουλα ήταν «απόλυτη απόλαυση», ενώ η Σάρλοτ, συγκεκριμένα, ήταν «σούπερ σταρ».

Και συνέχισε: «Είχε φωτιά μέσα της. Έκανε ερωτήσεις… Μου αρέσει όταν οι γονείς ζητούν από τα παιδιά τους να είναι παρόντα, να είναι ομιλητικά… Ενθαρρύνετέ τα να πρωτοστατήσουν στη συζήτηση».Ο Τζέισον Κέλσι, ο οποίος είναι πατέρας τριών κοριτσιών, παραδέχτηκε ότι η συνάντηση με την πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν το «highlight» της βραδιάς για εκείνον.«Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν επίσης υπέροχος. Ήταν τόσο αξιολάτρευτη. Δηλαδή, δεν μπορώ», είπε ο Τζέισον.Ο Τράβις αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρος για το πώς να χαιρετήσει τους γαλαζοαίματους και αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να υποκλιθεί ή να τους σφίξει το χέρι.Τα δύο αδέλφια από τις ΗΠΑ μίλησαν ακόμη για την ταπεινότητα του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

  • «Συναντήσαμε τους γαλαζοαίματους, παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Τράβις. «Υπήρχαν γαλαζοαίματοι στο σόου. Έφτασα εκεί νωρίς και συνάντησα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πώς γίνεται αυτό;».«Φίλε, ήταν ο πιο κουλ τύπος. Ήταν τόσο κουλ», είπε ακόμη. Ήταν φοβερός», πρόσθεσε. «Ήταν καλός τύπος».Ο Τζέισον και ο Τράβις αστειεύτηκαν επειδή δεν γνώριζαν την κατάλληλη εθιμοτυπία όταν συναντήθηκαν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.«Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να υποκλιθώ ή απλώς να είμαι ηλίθιος Αμερικανός και να του σφίξω το χέρι και να πω: “Τι έγινε φίλε;”».«Θέλαμε να είμαστε ευγενικοί, ειδικά σε αυτή την πλευρά του ωκεανού», συνέχισε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σε έξαρση κορονοϊός και γαστρεντερίτιδα – «Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος», λέει η Παγώνη

Αμαλία Φλέμινγκ – Η Ελληνίδα γιατρός που παντρεύτηκε τον Νομπελίστα