«Αυτός “έφαγε” τον Παντελή Παντελίδη τη νύχτα του μοιραίου τροχαίου τον Φεβρουάριο του 2016! Είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας, επικίνδυνος, απειλούσε τη ζωή μου, πρέπει να προφυλακιστεί. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία!»
- Στη σύλληψη του επιχειρηματία, Βαγγέλη Βουγιουκλάκη, ιδιοκτήτη κέντρων spa, προχώρησαν στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας με την κατηγορία ότι ο κατηγορούμενος εξαπατούσε ιδιώτες και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά για υποτιθέμενες επενδύσεις.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο επιχειρηματίας είχε συνεργούς και άλλα άτομα τα οποία είχαν επιφορτιστεί με τον ρόλο να εντοπίζουν ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και να προσπαθούν να τους πείσουν πως έχουν τον τρόπο να πολλαπλασιάσουν τα χρήματά τους.
- Συγκεκριμένα τους υπόσχονταν πως, μέσω του εν λόγω επιχειρηματία, είχαν τη δυνατότητα να «επενδύσουν» τα χρήματα σε παιχνίδια καζίνο που μπορούσαν να επηρεάσουν και να κερδίσουν στα σίγουρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά άνθρωποι πείστηκαν και έδωσαν ποσά που προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ποσά που φυσικά δεν πήραν πίσω ποτέ. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας.
- Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρτίκας στον ΑΝΤ1, ο ίδιος κατονόμασε τον επιχειρηματία ως «τον μεγαλύτερο διοργανωτή παράνομου τζόγου στην Αθήνα», υποστηρίζοντας ότι έχει στήσει «εγκληματική οργάνωση» με μπράβους και οπλισμό και ότι είναι υπεύθυνος για «στημένα παιχνίδια», ανάμεσά τους – πάντα σύμφωνα με τον Μαρτίκα – και το παιχνίδι στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε 250.000 ευρώ πριν από το θανατηφόρο δυστύχημά του.
Μάλιστα ανέφερε ότι υπερηφανευόταν στις κοπέλες που δούλευαν στα μαγαζιά του το πώς ίδρωνε εκείνο το βράδυ ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.
- Ισχυρίστηκε ακόμη πως ο ίδιος άνδρας εμπλέκεται σε «εμπόριο λευκής σαρκός» και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» μέσω μασατζιδικών, ενώ ο Μαρτίκας αποκάλυψε ότι ο ίδιος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του αλλά συνεργάστηκε με το Οικονομικό Έγκλημα, εκφράζοντας συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία.
Τόνισε επίσης ότι κανένας πολιτικός δεν έχει καμία εμπλοκή, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος «πουλούσε φωτογραφίες με πολιτικά πρόσωπα ως βιτρίνα», παραπλανώντας τους πάντες και δημιουργώντας ψευδή εικόνα ισχύος.
Όλες οι παραπάνω αναφορές αποτελούν αποκλειστικά καταγγελίες και ισχυρισμούς του Σπύρου Μαρτίκα, χωρίς έως τώρα επίσημη επιβεβαίωση από τις αρμόδιες αρχές.



GIPHY App Key not set. Please check settings