Τον …άγραφο κανόνα της τηλόρασης που θέλει τους παρουσιαστές να διαφέρουν στυλιστικά απο τα μελη του πάνελ, φαίνεται πως έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το team του στυλιστικού τμηματος της εκπομπής υποπίπτοντας σε ενα σοβαρό ατόπημα.
- Ο κεντρικός του Πρωινού και ο απόστρατος αστυφύλακας Μπαλάσκας εμφανίστηκαν ως «σιαμαίοι» φορωντας το ίδιο σακάκι και σκουρόχρωμο tshirt.
Το αποτέλεσμα τουλάχιστον άβολο και αστείο που όμως αποκαλύπτει πως τελικά ο Λιάγκας μάλλον τα έχει ρίξει όλα στον αυτόματο – με το άγχος και τον πανικό για τα πτωτικά ποσοστά που δεν ανεβαίνουν ούτε με κλαρκ να τον έχουν καταβάλλει – και να αδιαφορεί ακόμη και για την ίδια του την εικόνα.
Με έναν Μπαλάσκα που εξακολουθεί να «Λιαγκίζει» και τη σύγκριση πλέον μεταξύ των δυο στον τηλεοπτικό αέρα να είναι ορατή.
- Ποιος αντιγράφει ποιον τελικά;
Ο Μπαλάσκας «Λιαγκίζει» ή ο Λιάγκας «Μπαλασκίζει»; -όπως άλλωστε έχει δηλώσει και δημοσίως ο απόστρατος αστυφύλακας υπογραμμίζοντας εμφατικά την στυλιστική ταύτιση που είδαμε σήμερα.
Δείτε τους «σιαμαίους».



GIPHY App Key not set. Please check settings