in

OMGOMG

O Λαγούτης για τον μεγάλο γιό του – «Η συμβουλή που του έδωσα και εγώ και η μαμά του…»

Για τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη που κάνει βήματα στον χώρο της υποκριτικής και τη συμβουλή που του έχει δώσει, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εφημερίδα «Real Life» ο Πέτρος Λαγούτης.
  • «Η συμβουλή που του έδωσα –και εγώ και η μαμά του– είναι να μη νομίζει πως επειδή σε εμάς τα πράγματα πήγαν καλά σχεδόν από την αρχή, αυτός είναι ο κανόνας. Δεν είναι. Πρέπει να δουλέψει πολύ και να κοιτάει χαμηλά. Είναι μία δουλειά που θέλει υπομονή, γερό στομάχι και πίστη στον χρόνο. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή και έτσι έρχονται τα πράγματα. Πιστεύω, όμως, πως επειδή μας έχει ζήσει από μικρός μέσα σε αυτό το επάγγελμα, τα έχει ήδη σκεφτεί μόνος του και τα έχει επεξεργαστεί με τον εαυτό του. Το γεγονός ότι είναι παιδί δύο ηθοποιών είναι κάτι που επίσης το έχει δουλέψει μέσα του. Από εκεί και πέρα, οι προτάσεις που δέχεται είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση. Αν με ρωτήσει τη γνώμη μου, θα του την πω, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα παρέμβω στις επιλογές του. Είναι η δική του ζωή, η δική του καριέρα και έχει κάθε δικαίωμα να τη χαράξει όπως εκείνος θέλει», δήλωσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρόδος – 35χρονη κατήγγειλε βιασμό σε τουαλέτα νυχτερινού κέντρου

Σπάνιο είδος δελφινίου εντοπίστηκε στην τάφρο της Ικαρίας – Το σταχτοδέλφινο είναι το μεγαλύτερο στις ελληνικές θάλασσες