Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν για τα Όσκαρ – “Φέτος θα δείτε κάτι πολύ δυνατό”

1 Min Read

Η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ προετοιμάζεται να αποκαλύψει μια σημαντική τιμή στον εκλιπόντα σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ. Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν, γνωστός παρουσιαστής και κωμικός, αναφέρθηκε σε αυτή την εκδήλωση με ενθουσιασμό, δηλώνοντας ότι θα είναι «πολύ δυνατό».

Η επιλογή του Ράινερ για τιμή δεν είναι τυχαία. Με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, ο Ρομπ Ράινερ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο. Ταινίες όπως «When Harry Met Sally» και «Stand by Me» αναγνωρίζονται μέχρι σήμερα ως κλασικά έργα.

Η ατμόσφαιρα στην προετοιμασία της τελετής είναι ήδη ηλεκτρισμένη. Οι διοργανωτές ανακοινώνουν ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, αφήνοντας χώρο για εικασίες σχετικά με το πώς θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα. 

 

TAGGED:
Share This Article