in

Ο καιρός-Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι. Χιόνια μόνο στα ορεινά της Κρήτης

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τη, Πέμπτη (20.03.25) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα όποια χιόνια να περιορίζονται στα ορεινά της Κρήτης και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 14 με 15 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά, τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τέμπη – «Αυτό το μπαμπάκα δεν θα το ακούσω πια» – Συγκίνηση για την υποτροφία στη μνήμη της Μάρθας