in

AngryAngry

O Ηλιόπουλος και πλοίο της SEAJETS έχουν εξοργίσει τους κατοίκους στην Μήλο

Έντονα ενοχλημένοι είναι οι κάτοικοι και οι μαγαζάτορες στο λιμάνι της Μήλου.

 

  • Ο λόγος είναι το πλοίο ChampionJet 1 της SeaJets το οποίο, σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της συγκεκριμένης εταιρείας δένει στο λιμάνι στις 19:30 μ.μ. και αναχωρεί ξανά στις 10:20 π.μ. της επόμενης μέρας.

 

 

Το ChampionJet 1 το οποίο διανυκτερεύει στο νησί έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων λόγω του σοβαρού θορύβου που κάνει και δεν επιτρέπει στους κατοίκους της περιοχής του Αδάμαντα, που είναι το λιμάνι της Μήλου να ησυχάσουν, ενώ σοβαρές ανησυχίες εκφράζονται και για τον τουρισμό.

 

  • Σοβαρή φαίνεται ότι είναι η ενόχληση ακόμα και για όποιον περπατάει στην περιοχή.

 

Όποιος δει τα βίντεο, που αναρτούν οι κάτοικοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος.

 

 

  • Το πλοίο δένει στο λιμάνι και μένει σε λειτουργία – τουλάχιστον όπως φαίνεται από το θόρυβο – η ηλεκτρομηχανή, με αποτέλεσμα η ηχορύπανση να είναι ανυπόφορη.

 

Κάτοικοι του Αδάμαντα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του in, απευθύνθηκαν στο Λιμεναρχείο της Μήλου για να εκφράσουν τα παράπονα τους, με τις Λιμενικές Αρχές ωστόσο να τους παραπέμπουν στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως τον αρμόδιο φορέα για την επίλυση του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί.

 

 

  • Σε μηνύματα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι κάτοικοι του Αδάμαντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλουν την εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου SeaJets ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στα «ήσυχα βράδια και πρωινά» επιλέγοντας να βασανίζει όσους διαμένουν στην περιοχή «για το κέρδος».

 

«Ντροπή του για την υποβίβαση της ζωής μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα μήνυμα. Για αδιανόητη κατάσταση, και θόρυβο εκκωφαντικό, που μετατρέπει το λιμάνι σε «ναυπηγείο» καλώντας «τις αρχές να δράσουν άμεσα» κάνει λόγο άλλος κάτοικος.

  • Όπως λένε οι άνθρωποι που υφίστανται τη βάσανο του ChampionJet1 τα βράδια πλέον μοιάζουν σαν να κοιμάσαι στο γκαράζ του πλοίου.

 

«Θέλετε το πλοίο ή όχι;» «Το πλοίο διανυκτερεύει στο συγκεκριμένο σημείο ύστερα από άδεια που του έχει δώσει το δημοτικό λιμενικό ταμείο», σημειώνει άλλος κάτοικος.

Όπως αναφέρει δε στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους «στην απόφαση αυτή κάποιοι αντιδράσαμε γνωρίζοντας τι φασαρία και τι πρόβλημα δημιουργεί».

  • Ωστόσο στις αντιδράσεις όπως λέει: «δεχτήκαμε επίθεση, λέγοντας μας ότι άμα είναι να του πούμε να πάρει το καράβι από τη γραμμή, δεν το θέλουμε. Είπαμε απλά να μην αγκυροβολεί εκεί και όχι να φύγει από τη γραμμή. Τουλάχιστον να σβήνει τα air condition που είναι από την πλευρά της Λαγκάδας. Εκτός από το πρόβλημα που δημιουργεί με τη φασαρία δεν επιτρέπεται εκεί να αγκυροβολήσουν σκάφη».

 

Σύμφωνα με τους περίοικους ειδικά το πρωί η κατάσταση είναι αφόρητη, αφού δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τις αναθυμιάσεις. Όσοι αντιδρούν στρέφουν τα βέλη τους και ενάντια σε αυτούς που έδωσαν άδεια για αυτό, οι οποίοι όπως λένε «δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο από το κέρδος».

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αεροσυνοδός σε liar jet αποκαλύπτει τα όργια των ισχυρών στα 40.000 πόδια

Βόμβα ΤΩΡΑ – Τέλος η οδήγηση για τους ηλικιωμένους. Ποιοι χάνουν το δίπλωμα από τα 65 τους