in

Ο Σέρφας για την ερωτική σκηνή με την Ξυγκόρου – «Ήταν άβολο να βρεθούμε γυμνοί»

“Πέρασε πολύ “νεράκι” παρ’ όλα αυτά, πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε αστείο στο τέλος. Σίγουρα δεν ήταν η πιο δύσκολη σκηνή”, παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός.

  • Καλεσμένοι στο εορταστικό «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Σέρφας και η Ευγενία Ξυγκόρου. Οι δύο ηθοποιοί και πρωταγωνιστές της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» αναφέρθηκαν στη φετινή τους συνεργασία αλλά και στη δυσκολία που αντιμετώπισαν στις μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.

«Ήταν άβολη η πρώτη μας ερωτική σκηνή, με κάποιον άνθρωπο που δεν έχουμε αυτή τη σχέση. Ήταν πολύ άβολο να βρεθούμε γυμνοί και να αγκαλιαζόμαστε και να κάνουμε…», παραδέχεται ο Δημήτρης Σέρφας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

  • «Πέρασε πολύ «νεράκι» παρ’ όλα αυτά, πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε αστείο στο τέλος. Σίγουρα δεν ήταν η πιο δύσκολη σκηνή, ο σκηνοθέτης και το συνεργείο μας φρόντισαν πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο τηλεοπτικός «Γρηγόρης» από το «Προξενιό της Ιουλίας».

Όσον αφορά τις εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια αμέσως μετά τις γιορτές και τον ενδεχόμενο γάμο του ήρωα με τη Φιλιώ, ο Δημήτρης Σέρφας σχολίασε χαριτολογώντας:

  • «Κάτι που δεν θα ήθελε κανείς. Ανέβηκε μία φωτογραφία με τη Σίσσυ Τουμάση τις προάλλες και μου στείλανε πάρα πολλοί “όχι!” Νομίζω το προτιμότερο είναι να υπάρξει ένα προξενιό ανάμεσα στον Γρηγόρη και στον Σωτηράκη».

«Η δική μας γενιά δεν έχει προλάβει το προξενιό ως έννοια. Με τα social media είναι διαφορετικά. Τώρα πλέον νομίζω ότι ο κόσμος το θεωρεί ξεπερασμένο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σέρφας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά – «Είσαι και θα είσαι εδώ»

Συνελήφθησαν τρεις έφηβοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 53χρονου πατέρα τριών παιδιών