in

Ρελάνς Αντ1 μετά το “φιάσκο Μουτσινά” – “Κλέβει” την Λαμπροπούλου και την Πρωτόπαππα από τον ΑLPHA

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχασε τελευταία στιγμή από τον ALPHA τον Νίκο Μουτσινά αλλά φαίνεται πως προχωρά σε αρπαγή δυνατών ηθοποιών του ανταγωνιστικού καναλιού.

Έτσι, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Μαρία Πρωτόπαππα, μετά την μεγάλη τους επιτυχία στον “Σασμό” θα πρωταγωνιστήσουν σε δύο νέες σειρές του ΑΝΤ1.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει στον ΑΝΤ1, στην ελληνική μεταφορά του δημοφιλούς ψυχολογικού θρίλερ “Dr Foster”. H υπόθεση, αφορά τη ζωή μίας επιτυχημένης γιατρού, η οποία ζει μία φαινομενικά ευτυχισμένη καθημερινότητα, αλλά όπως διαβάζουμε στο MyTv, ξαφνικά ανακαλύπτει το παρελθόν του άντρα της και όλα ανατρέπονται.

Η σειρά θα έχει 60 επεισόδια και συζητιέται για να αναλάβουν το σενάριο η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Γιάννης Σκαραγκάς, ενώ την σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης. Όσον αφορά την ηθοποιό Μαρία Πρωτόπαππα έχει δεχθεί πρόταση για τη σειρά του ΑΝΤ1 “Gran Hotel” σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το σενάριο αυτής της σειράς, έχουν αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, ενώ την σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Γιάννης Βασιλειάδης σε παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κορωπί ΤΩΡΑ – Η φωτιά ξεκίνησε σε πάρκινγκ σκαφών. Το 112 και η επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ο ΠΟΥ στο πλευρό του Υπουργείου Υγείας για τον μετασχηματισμό της υγείας στην Ελλάδα