H Παπαδημητρίου για τον Γεροντιδάκη – «Τα πράγματα είναι προφανή, δεν τα πολυσυζητάω»

1 Min Read

Στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Γιώργου Γεροντιδάκη αναφέρθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Παρούσα στην επίσημη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “Φίλοι για Πάντα”, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς για την κατάσταση γύρω από το ειδύλλιο με τον συνάδελφό της.

«Έχει έρθει το παιδί μου, έχουν έρθει πολλοί φίλοι μου, έχουν έρθει πολλοί δικοί μου. Και ο Γιώργος, ναι», δήλωσε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει κάποια λεγόμενά της σε πρόσφατη συνέντευξη, εκείνη τόνισε:

«Εγώ είπα ότι είμαι πολύ καλά σε όλο αυτό το κομμάτι (σ.σ των προσωπικών), όπως και πάντα αυτό λέω. Η στάση μου είναι πολύ συγκεκριμένη, τα πράγματα είναι προφανή, απλά δε μ’ ευχαριστεί να τα πολυσυζητάω. Αυτό».

«Δεν με ενοχλεί, το καταλαβαίνω, αλλά και εγώ από την πλευρά μου μπορεί να γίνομαι βαρετή με τις απαντήσεις μου, γιατί είναι πολύ παρόμοιες κάθε φορά, αλλά αντιλαμβάνομαι και τη δική σας τη δουλειά, οπότε απαντώ κατάλληλα», επισημαίνει ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Share This Article