in

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για το bullying στην κόρη της – «Της είπα να τον χτυπήσει, δεν υπήρχε άλλη λύση»

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη καλεσμένη στο Buongiorno με την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο σοβαρό περιστατικό bullying που δέχθηκε η κόρη της στο σχολείο.

«Προσπαθήσαμε να λύσουμε το πρόβλημα όλοι μαζί κι οι γονείς κι η δασκάλα, αλλά ήταν ένα πρόβλημα που δεν λυνόταν. Ήταν επικίνδυνο κι είχε να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου. Της είπα ότι ποτέ δεν θα επιτίθεσαι και δεν θα ενοχλείς. Όταν η Αντριέλλα ερχόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ με χτυπήματα. Κάποια στιγμή έγιναν πολύ σοβαρά. Πονούσε η μέση της κι είχε μία μελανιά στη σπονδυλική στήλη. Της είχε βάλει το γόνατο στη σπονδυλική στήλη και της έβαλε το χέρι να της τραβήξει τον λαιμό. Τη ρώτησα τι έκανε και μου είπε τι να κάνω, αφού μου έχεις πει…» είπε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Αυτά τα κάνουν τα παιδιά σε φάση που ξέρουν ότι δεν θα τα δουν. Όταν το άλλο παιδί κατάλαβε ότι δεν είναι θύμα απλά δεν θέλει να το χτυπήσει, της είπα να τον χτυπήσει. Δεν υπήρχε άλλη λύση, αλλά δεν ήταν η σωστή. Όταν πας στον διευθυντή, όταν σε φωνάζει η δασκάλα, όταν σου λέει τι να κάνουμε έχουμε πρόβλημα, όταν το παιδί έρχεται τρυπημένο από μολύβι… Δεν ήταν μόνο το παιδί μου, αλλά εγώ αυτό θα κοιτάξω. Δεν θα βγάλω το φίδι από την τρύπα.» συνέχισε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ηράκλειο και Αθήνα με 20 συλλήψεις για ναρκωτικά