in

Νταλίκα εξετράπη της πορείας της στην εθνική οδό κοντά στα Καμένα Βούρλα

Νταλίκα εξετράπη της πορείας της τα ξημερώματα της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ στο ύψος των Καμένων Βούρλων.

  • Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Αθήνα. Το βαρύ όχημα, που κουβαλούσε άδειες κλούβες, φαίνεται να έχασε την πορεία του, λίγα μέτρα πριν την έξοδο του πρώτου τούνελ και αφού χτύπησε πλευρικά, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σε κολόνες ηλεκτροφωτισμού, πριν ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ.

Ευτυχώς, ο οδηγός του δεν έπαθε το παραμικρό και το ατύχημα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

  • Στο σημείο βρέθηκε πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της Οδού, για τη σήμανση και την ασφαλή απομάκρυνση της ακινητοποιημένης νταλίκας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φαίη Σκορδά για Ρούτσι – Λουπέσκου. «Ένας γονιός που έχασε το παιδί του μπορεί να κάνει τα πάντα»

Γιώργος Παπαδάκης για νέο Καλημέρα Ελλάδα- «Είμαι αισιόδοξος, το περήφανος είναι σχετικό»