Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Buongiorno” ήταν σήμερα ο Νίκος Βασιλάκος, για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη – συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.
«Έχω σπουδάσει γλωσσολογία. Είμαι 52 χρονών. Όλες οι παραπομπές στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, έχουν περάσει από τα χεράκια μου», είπε αρχικά ο Νίκος Βασιλάκος.
Ο Νίκος Βασιλάκος είπε στη συνέχεια: «Ο αδερφός μου είναι μοριακός βιολόγος. Μεγάλωσα στο κατάστημα της μητέρας μου με τα γυναικεία εσώρουχα. Το 1994 μου πρότεινε ο καθηγητής μου, Μπαμπινιώτης να δουλέψω γι’ αυτόν. Η Λιάνα Κανέλλη μου πρότεινε να γράφω γλωσσικά σχόλια σε περιοδικό.
Είναι μεγάλη εκπαίδευση για το μυαλό το πολυτονικό. Έχω ΔΕΠΥ, αλλά δεν το κατάλαβαν στο σχολείο. Η μόνη δυσκολία με το ΔΕΠΥ είναι ότι δεν με άντεξε η πρώτη μου γυναίκα. Με την πρώτη μου γυναίκα ήμασταν μαζί 15 χρόνια και κάναμε δύο παιδιά. Η πρώην γυναίκα μου μας βοηθάει με το παιδί που έχω με την τωρινή».


