Ο Νίκος Κουρής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την απιστία με αφορμή τη σειρά «Παιχνίδια Εκδίκησης» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η αλήθεια είναι πως το θέμα της απιστίας είναι πάντα επίκαιρο…
Σχεδόν σε κάθε οικογένεια υπάρχει αυτό το κομμάτι. Τώρα το θέμα είναι το πώς το διαχειρίζεται ο καθένας και πού φτάνει. Σίγουρα η σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης» τερματίζει αυτή την ιστορία που λέγεται τρέλα και αλλαγή του κάθε ανθρώπου που βιώνει τον έρωτα και την προδοσία. Η εκδίκηση μοιάζει να μην έχει όριο.
Οι άνθρωποι τελικά είμαστε μονογαμικά όντα;
Δεν ξέρω αν είμαστε μονογαμικά όντα. Νομίζω η σχέση ενός ζευγαριού είναι η πιο δύσκολη που υπάρχει, γιατί κάποια πράγματα αλλάζουν και τελειώνουν. Ο έρωτας αλλάζει μορφές, το παιδί ή τα παιδιά που έρχονται στην πορεία διαμορφώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ δύσκολο και όλοι θέλουμε να τα καταφέρουμε να κρατηθεί ένας γάμος και μια σχέση ειδικά αν αγαπάμε τον άλλον. Δεν μπορείς όμως να ξεφύγεις από τον έρωτα, όταν έρχεται σου αλλάζει τα πάντα και δεν έχεις τη δύναμη να αντισταθείς.
Πιστεύετε ότι μπορεί να συγχωρεθεί μια απιστία;
Αν κάποιος είναι τίμιος και αγαπάει τον σύντροφό του, μπορεί να συγχωρήσει μια απιστία.