in

OMGOMG

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει»

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του After Dark που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του OPEN.

 

 

 

Μέσα σε όλα, δε, ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε όταν και βρέθηκε να δέχεται πυρά από πολλούς. Ειδικότερα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει αποδείξει η ζωή ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Άρα εύχομαι, αν κάτι στραβό γίνει, που να μην γίνει ποτέ, να έχω 10 φίλους δίπλα μου για να μπορώ να πιαστώ μέχρι να ξανανέβω. Γι’ αυτό και όταν βλέπω κόσμο που με έχει ανάγκη, προσπαθώ να βοηθήσω, γιατί βλέπω τον εαυτό μου μέσα στο πρόβλημα που έχουν και σκέφτομαι ότι θα ήθελα και γω να υπάρχει ένας Νίκος που θα με βοηθήσει στο μέλλον. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, όπως πέρασα και τώρα πριν από ενάμιση χρόνο που ακούστηκαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα για μένα.

Που μπορεί να είχα κάνει χίλια πράγματα, αυτά δεν τα είχα κάνει». «Στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών γιατί θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει. Δηλαδή θα μπορούσε να μην υπήρχε η εταιρεία παραγωγής μου, 600 οικογένειες και γω μαζί να μην είχαμε να φάμε ή να ψάχναμε για δουλειά. Όμως βρέθηκαν αυτοί οι τρείς συνεργάτες και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Κυριακόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη που η συμφωνία με το OPEN έγινε μέσα σε αυτό το πρόβλημα». «Μου είπαν, «Νίκο ξέρουμε τι είσαι και τι δεν είσαι, ξέρουμε που μπορείς να τα κάνεις χάλια και που όχι, εμείς θα σε στηρίξουμε». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ γι’ αυτό και για μένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι, φυσικά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου».

 

«Στο παρελθόν δεν είχαν στήριξη από κανέναν. Είχα κάποιους φίλους που ήταν εκεί, μέσα σε αυτούς και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ήταν δύσκολα και μια από τις μεγαλύτερες φοβίες που έχω είναι να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως αυτό είναι η ζωή και όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν με ρωτάς αν έβαλα μυαλό, όχι. Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα». «Είδα κόσμο που περνούσα και μου έλεγαν «πόσο καλός είστε κ. Κοκλώνη και σας ευχαριστούμε» να λένε «άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο». Οι ίδιοι άνθρωποι που εγώ τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης στη νέα του συνέντευξη στο late night του Θέμη Γεωργαντά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Ρόδο

Τραγωδία στα Τέμπη – Μηνυτήρια αναφορά συγγενών κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας