Ο Νίκος Γκέλια έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το πόσο απενεχοποιημένος είναι με το γυμνό σε ρόλους που καλείται να υποδυθεί.
Στο παρελθόν βραβεύτηκες ως πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός για τη συμμετοχή σου στην ταινία «Xenia» του Πάνου Κούτρα, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση… Γιατί συνέβη αυτό;
Νομίζω ότι ο Πάνος έχει ένα ταλέντο ή θείο φως που να προλαβαίνει την εποχή του. Οπότε όταν το 2014 γράψεις για ένα παιδί γκέι σε αυτό το σημείο, να μιλάς για τη Χρυσή Αυγή, το ποιος καθορίζει την ταυτότητα, ήταν κάτι πολύ προχωρημένο για την εποχή.
Οι γυμνές σκηνές στην ταινία σε είχαν δυσκολέψει;
Το κρύο μόνο. Όταν είσαι στην Κοζάνη έξι ώρα το πρωί με τέσσερις βαθμούς και εμείς παίρναμε γυμνοί το λάστιχο που έβγαζε νερό από το βουνό, καταλαβαίνεις πόσο κρύο «φάγαμε». Θυμάμαι παίρναμε τις πετσέτες, μας έτριβαν για να ζεσταθούμε. Δεν είχα ενδοιασμούς πάντως για το γυμνό.
Ότι σήμερα κάποια sites λένε «ο Γκέλια γυμνός στην ταινία του Κούτρα» σε ενοχλεί;
Δεν τα έχω δει. Αλλά σιγά, το πρώτο μου γυμνό ήταν; Έκανα δυο χρόνια θέατρο γυμνός στο «Curing room».
GIPHY App Key not set. Please check settings