Το πρωί του Σαββάτου, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη υποδέχτηκαν τους 45 καλεσμένους τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για brunch, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στο γάμο.
Σήμερα, στον αέρα των Weekenders, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε όλα όσα γεύτηκαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού στο brunch.
Το γαμήλιο brunch περιελάμβανε:
Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη
Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων
Σπανακόπιτα
Παστουρμαδόπιτα
Burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
Veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης
Καγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης.
Scrambled eggs
Αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό
Crème brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα
Pancakes με sauce μελιού
Γαλλική σαμπάνια και
Bloody Mary
GIPHY App Key not set. Please check settings