Σχεδόν τρεις μήνες απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο τους, η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις αρχές του Φεβρουαρίου σε μια ρομαντική τελετή στην Πλάκα.
- Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις, έχοντας επιλέξει έναν τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου το ζευγάρι έκανε μια εξαίρεση και έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία είναι πρώτη ξαδέλφη της Χρυσής Βαρδινογιάννη.
- Δείτε το ζεύγος κατά την άφιξή του στην Αίγλη Ζαππείου, με την Χρυσή Βαρδινογιάννη να αποφεύγει με κάθε τρόπο τα φωτογραφικά φλας!
Δες φωτογραφίες:












GIPHY App Key not set. Please check settings