in

OMGOMG

Νίκαια ΤΩΡΑ – Ανατροπή στην επίθεση με μαχαίρι. Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη

Με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες το βράδυ η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Έλληνα σύζυγό της.

 

  • Ωστόσο στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Μετά την εξέλιξη αυτή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης αφέθηκε ελεύθερος.

 

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, δεν προέκυψε παρουσία άνδρα στον χώρο στον οποίο έγινε το περιστατικό αλλά αντίθετα προέκυψε ότι ο 57χρονος ήταν μακριά από την γυναίκα.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την εξέλιξη ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή για υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη αλλά και για τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

 

 

 

 

  • Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια, με την 57χρονη να καλεί την αστυνομία και έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της και να λέει στους αστυνομικούς «ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου».

Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο μετά το τηλεφώνημα περίπου στις 21:45, ωστόσο ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι στην κοιλιά, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

nikaia-01
nikaia-02
nikaia-04
nikaia-05
nikaia-03
nikaia-06

Σύμφωνα με πληροφορίες από ενημερωμένες πηγές, ο άνδρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα, με καταγωγή από το Περού, η οποία είχε τις αισθήσεις της.«Τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια» λέει γείτονας

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια… Σήμερα, δεν ακούσαμε τίποτα απλά είδαμε την αστυνομία που ήρθε, δεν ακούσαμε σειρήνες αλλά το καταλάβαμε ότι κάτι κακό είχε γίνει με αυτή την οικογένεια» είπε στο protothema.gr γείτονας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μιλάμε για γύπα – Τρείς μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κιάρα Φεράνι ο Fedez εθεάθη με μοντέλο

Το σχόλιο της Κοσιώνη για την 7η Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού