in

Νέο τροχαίο στον Βόλο – Αυτοκίνητο κατέληξε σε ποτάμι

Νέο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 10:00 π.μ. στον Βόλο με αποτέλεσμα ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο να βρεθεί μέσα στην κοίτη του ποταμού Κραυσίδωνα. ‘Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες έχουν καταγράψει το απίστευτο τροχαίο.

 

Bανάκι, που κινούταν με χαμηλή ταχύτητα επί της οδού Ιωλκού, χτυπήθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα επιχειρώντας επικίνδυνη προσπέραση. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το βαν εξετράπη της οδού και κατέληξε στον Κραυσίδωνα, στην Ιωλκού στο ύψος περίπου με το Γηροκομείο.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα τουμπάρισε στον αέρα πριν προσγειωθεί με τις ρόδες μέσα στην κοίτη. Ο οδηγός τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, που προκάλεσε το τροχαίο, διέφυγε με κατεστραμμένα λάστιχα και ζάντες, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ανήλικο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε 27χρονο για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων  

Φωτιά στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα