in

OMGOMG

Νεκρή η Πόπη Χριστοδούλου – Η «υπηρέτρια» Μάρθα – Ρίτσα του “Παρά Πέντε”

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του πρόωρου θανάτου της ηθοποιού Πόπης Χριστοδούλου, η οποία έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον διπλό ρόλο της ως «Μάρθα» και «Ρίτσα», τις δίδυμες υπηρέτριες της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Στο Παρά Πέντε».

 

 

  • Η χαρακτηριστική ερμηνεία της και οι μοναδικές ατάκες των ρόλων της άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα της σειράς, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε ποτέ να θυμάται με αγάπη τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό αυτό φαινόμενο.

 

Τα τελευταία χρόνια, η Πόπη Χριστοδούλου είχε αφοσιωθεί στη διδασκαλία, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της σε νέους ηθοποιούς μέσα από τη σχολή του στενού της φίλου Παναγιώτη Καποδίστρια.

 

Την θλιβερή είδηση της απώλειάς της έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, εμφανώς συγκλονισμένος, μέσα από ανάρτηση του στο Facebook.

 

 

«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν μπορώ να πω τίποτα. Ποιος; Εγώ! Είναι σα να μην υπάρχουν λέξεις. Πώς διάολο μπορείς να χωρέσεις σε λίγες προτάσεις τόσα χρόνια; Θέατρο, τηλεόραση, σκηνοθεσίες, παρέα νύχτες ατελείωτες. Γέλια, κλάματα, τσακωμοί (καυγάδες ομηρικοί) και μετά αγκαλιά. Αυτή η ζεστή ή αγκαλιά… Εκείνη που δε θες να τελειώσει… Παρέα με εκείνο το κόκκινο φουστάνι που τόσο ήθελες να φορέσεις. Και κατάφερα στο φόρεσα. Ξέρεις εσύ… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε πάνω και κάτω από τη σκηνή. Καλό σου ταξίδι, Ποπάκι… Σε ευχαριστώ που υπήρξες κομμάτι της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που υπήρξα κομμάτι της ζωής σου. Τα άλλα θα στα πω μετά. Καληνύχτα…», έγραψε ο ηθοποιός για την απώλεια της.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν έφυγε από τη ζωή και ο «κακός» της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Γεράσιμος Μιχελής, μετά από σοβαρή μάχη με την υγεία του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στην Πάτρα-Έκκληση από γνωστή ποτοποιία. Οι φλόγες πλησιάζουν την εταιρεία που έχει τόνους με αλκοόλη

Εργαζόμενη σε παντοπωλείο γλυτώνει οριακά από πτώση τεράστιου ψυγείου! (Βιντεο)