in

CryCry OMGOMG

Μα πόσο βύσμα είναι η Νεφέλη Μεγκ με το 0,8% – Επιστρέφει τον Σεπτέμβρη με το «Πλυντήριο» στον ΣΚΑΪ

Η Νεφέλη Μεγκ ήταν η τελευταία πρεμιέρα της περασμένης σεζόν, καθώς η εκπομπή της «Πλυντήριο» βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ την Κυριακή 29 Ιουνίου.

  • Το αντιδελτίο του ΣΚΑΪ – θα ήθελε ο Ζούλας αλλά Μαλβίνα δεν θα γίνει ποτέ – με το ανύπαρκτο χιούμορ της ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των τεσσάρων επεισοδίων και διέκοψε για τις καλοκαιρινές διακοπές με ποσοστά κοντά στο 2%.

 

Παρ’ όλα αυτά και παρά τις πολικές επιδόσεις… σε ένα κανάλι που είναι σε ελεύθερη πτώση το «Πλυντήριο» επιστρέφει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια, κάθε Κυριακή στις 19:30.

 

Με τον κόσμο στο κανάλι εύλογα να αναρωτιέται… για το μέγεθος του βύσματος… της κοπελίτσας που και στο ραδιόφωνο του Ομίλου… δεν τα λέει… αλλά και για την τηλεόραση… πολύ απλά “δεν κάνει”. 

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Κάρλες Πέρεθ… δέχτηκε επίθεση στα γεννητικά όργανα

Φλώρινα ΤΩΡΑ – Έφαγε πολύ ξύλο όταν προσπάθησε να πουλήσει … προστασία