in

Νεφέλη Μεγκ – «Δεν μιλάω με την Παπίλα. Ήταν πολύ κακό το κλίμα στην εκπομπή»

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Νεφέλη Μεγκ, η οποία απάντησε και για την εμπειρία της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Είμαστε μαζί», ενώ τόνισε πως δεν μιλάει με την Ελίνα Παπίλα.

«Δεν είδα τη συνέντευξη Κασσελάκη στον Fipster, δεν θέλω να χάσω το χρόνο μου. Θεωρώ ότι προεκλογικά πρέπει να δίνεις πολιτικό στίγμα. Είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο τύπου του Κασσελάκη για να κάνουμε συνέντευξη, δέχτηκαν, αλλά μετά εξαφανίστηκαν», είπε αρχικά η Νεφέλη Μεγκ.

Για την εμπειρία της στην τηλεόραση και την Ελίνα Παπίλα, η Νεφέλη Μεγκ είπε: «Η τηλεόραση δεν μου πάει. Θα έκανα ένα πολιτικό talk show. Μιλάω με τον Γιώργο Λάγιο και που και που με τον Αντώνη Βλοντάκη. Με την Ελίνα Παπίλα όχι. Φαινόταν το πράγμα, ήταν πολύ κακό το κλίμα. Ούτε και οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ήταν αυτό το πράγμα, κάθε εβδομάδα ήταν και άλλη εκπομπή.

Μετά τη συνέντευξή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ ότι κάποιος άλλος έκανε μια τόσο καλή συνέντευξη, έβγαλαν περίεργη συμπεριφορά. Εγώ δεν έβλεπα κανέναν ανταγωνιστικά, αν δεν μπορείς κι εσύ να δεις αυτό προς εμένα, δικό σου πρόβλημα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γρεβενά ΤΩΡΑ – Συνελήφθη η «εισπράκτορας» συμμορίας που διαπράττει τηλεφωνικές απάτες

Μαγνησία ΤΩΡΑ – Ανησυχία για τα 100 κρούσματα γαστρεντερίτιδας