in

Νάσος Γουμενίδης – «Είχαμε παγίδες, είχαμε πολλά σαμποτάζ να αποφύγουμε, ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο ύψος τους…»

Τελευταία εκπομπή η σημερινή για τον Νάσο Γουμενίδη και την εκπομπή Επί τόπου που κέρδισε το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών με τα διεισδυτικά ρεπορτάζ τη φετινή σεζόν.

Προτού που περάσει στα θέματα της σκαλέτας του ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς αφήνοντας παράλληλα αιχμές χωρίς συγκεκριμένο παραλήπτη.

«Είναι η τελευταία εκπομπή και είμαστε μες τη χαρά όλοι. Στην τηλεόραση οι ομάδες γράφουν ιστορία όπως και στη ζωή. Στο επί τόπου φέτος θεωρούμε όλοι ότι αφήσαμε μία μικρή κουκίδα ιστορίας στο τηλεοπτικό αλμανάκ. Η χρονιά μας φέτος μας γέμισε περηφάνια, είχαμε ένταση, αγωνία για τα ρεπορτάζ μας, είχαμε πολλή πληροφορία να διαχειριστούμε. Είχαμε πολλές παγίδες να υπερκεράσουμε, είχαμε πάρα πολλά σαμποτάζ να αποφύγουμε, είχαμε πάρα πολλές δυσκολίες, ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο ύψος τους, αλλά δεν θα ασχοληθώ με την αναξιοπρέπεια».

«Θα ασχοληθώ με την αξιοπρέπεια που μας έχετε δώσει να νιώθουμε όλοι εμείς που παράγουμε αυτό το προϊόν, ένα προϊόν που θα σας κάνει λίγο περισσότερο έξυπνους και λίγο περισσότερο ύποπτους και καχύποπτους για αυτά που συμβαίνουν. Στο τέλος νιώθω ότι είχαμε την αίσθηση του γλυκού αποστραγγισμού, ότι φεύγει η ψυχή μας ότι μοιραστήκαμε τα σώψυχά μας και όλα αυτά που θεωρούμε δημοσιογραφικά δυσεπίλυτα προβλήματα».

«Νιώθω ότι εκφράζω όλη την ομάδα της εκπομπής ότι ήταν μία συναρπαστική χρονιά είναι το κύκνειο τηλεοπτικό άσμα του Open για φέτος, είναι η τελευταία μας στροφή».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Καλοκαιρινή έξαρση του κορωνοϊού – Εκατοντάδες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία

Φολέγανδρος ΤΩΡΑ – Πέντε τραυματίες από την πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι