Δις ισόβια είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς το δικαστήριο την έκρινε ένοχη, σήμερα το πρωί. Μ
- Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές κι έτσι και στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξέφρασαν την άποψή τους.
«Παιδιά, συγγνώμη, αλλά μετά από αυτή την είδηση, κανένας δεν μπορεί να πει ότι είναι μια… Τρίτη!», είπε αρχικά η Ζαμπέτογλου, με τον Αναγνωστόπουλο να προσθέτει: «Καλά, δεν έχει τελειώσει κιόλας. Θα το ζήσουμε και στο Εφετείο ξανά όλο αυτό, δεν έχει ξεμπερδέψει η ιστορία, αλλά ας πούμε ότι υπάρχει μια δικαίωση μέχρι τώρα, μπήκε μια άνω τελεία».
Στο τέλος η Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Όταν τη συνέλαβαν, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν ήθελα να το πιστέψω, φαινόταν όμως ότι το πράγμα πάει προς τα εκεί. Επειδή δεν θες να το πιστέψεις, όταν σου έρχεται και λένε “είναι αλήθεια”, τι;. Παιδιά, κουνιέται ο κόσμος οποιουδήποτε ανθρώπου».
GIPHY App Key not set. Please check settings