in

CryCry LOLLOL

Μόνο ΕΔΩ – Το “παζλ” των προσώπων που θα πλαισιώσουν την Σκορδά στο MEGA. Όλο το ρεπορτάζ…

Σκέψεις και συζητήσεις γίνονται ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά, στο MEGA και σε πρόσωπα για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα στελεχώσουν τη νέα πρωινή εκπομπή του σταθμού. 

  • “Κλειδωμένος” είναι μόνο ο Μπάτλερ Δημητράκης Ουγγαρέζος, ενώ κατά 99% θα την ακολουθήσει και ο Άγγελος Βουράκης από τον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή θα έχει έναν μικρό ενημερωτικό χαρακτήρα όσον αφορά τα κοινωνικά – δικαστικά και αστυνομικά θέματα και η παρουσία του χρειάζεται.

Μένουν ακόμα δύο πρόσωπα για το πάνελ: Μαθαίνω ότι έχει γίνει πρόταση στην Ηλιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία σκέφτεται να πει το “ναι”. Ιδανικά θα ήθελε να είναι με τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA, αλλά οι οικογενειακές της υποχρεώσεις της καθιστούν δύσκολο το να εργάζεται τα Σαββατοκύριακα.

 

  • Αν “κλειδώσει” η παραπάνω, μπλοκάρει το όνομα της Νάνσυς Νικολαίδου που είχε “πέσει” στο τραπέζι, επειδή θα ήταν υπερβολή να μεταφερθούν τρία πρόσωπα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Τέλος, διακαής πόθος της Φαίης Σκορδά είναι να έχει μαζί της του χρόνου και τη Σάσα Σταμάτη. Θα της γίνει πρόταση (αν δεν της έχει γίνει ήδη), αν και η δημοσιογράφος δηλώνει παντού πως δεν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει κάπου με τον ίδιο ρόλο.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κοζάνη – 16χρονοι την «έστησαν» σε συνομήλικό τους. Τον ξυλοκόπησαν και τον έκλεψαν

«Οικογενειακή τραγωδία με τον θάνατο του Θανάση στην έκρηξη – Νεκρή και η σύζυγος πριν απο έναν χρόνο