in

LoveLove

Μόνο ΕΔΩ – Οι σκέψεις του ΑΝΤ1 για την Λίτσα Πατέρα από Σεπτέμβρη…

Πρώτοι αναδείξαμε το μεγάλο θέμα στον ΑΝΤ1 που αφορά τη Λίτσα Πατέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην υπάρχει από Σεπτέμβρη αστρολογία στην εκπομπή του και αυτό όχι επειδή σέβεται τη σιδηρά κυρία του σταθμού, αλλά επειδή εκτιμά πως με το δημοσιογραφικό περιεχόμενο που έχει στήσει, δεν χωρά μία τέτοια ενότητα. 

  • Μάλιστα, ακούγεται πως και η μαγειρική θα εξαφανιστεί ή θα περιοριστεί αυστηρά. Ο ΑΝΤ1 πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση η Λίτσα Πατέρα να μην είναι του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτό σημαίνει πως αν ο Γιώργος Λιάγκας καταφέρει να την “εκτοπίσει”, τότε υπάρχουν εναλλακτικές.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι θα ενταχθεί στη νέα τετράωρη εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ενώ για να της “χρυσώσουν” το χάπι, υπάρχει ακόμα και η σκέψη να υπάρξει από Σεπτέμβρη ως αυτόνομη εκπομπή.

  • Το τελευταίο σενάριο κρατήστε το: Εντός του ΑΝΤ1 έχουν ακουστεί τα εξής δύο σενάρια: Πρώτον, ένα 15λεπτο δελτίο ειδήσεων αστρολογίας (τις καθημερινές πριν τον Λιάγκα ή τα ΣΚ λίγο πριν τις 9 που θα ξεκινά η νέα εκπομπή), είτε κανονική ωριαία εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στα πρότυπα του Star System.

Μπορεί και τα δύο παραπάνω σε περίπτωση που η Λίτσα Πατέρα σηκώνει το τηλέφωνο στον Θοδωρή Κυριακού και εκφράσει πικρία για το “άδειασμα” που της κάνει ο Λιάγκας. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λαμία ΤΩΡΑ – Στο νοσοκομείο ανήλικη από ποτά που της σέρβιραν σε μπαρ στην πρώτη βραδινή έξοδο της

Τύρναβος ΤΩΡΑ – Κουνιάδα ομολόγησε την κλοπή 21.400 ευρώ από το σπίτι του γαμπρού της