Οι παπάτζες πάνε κι έρχονται. «Η Τσολάκη θα κάνει το “Κάτι Ψήνεται”», «Η Τσολάκη θα κάνει το “YFSF”» κτλ. Τι θα κάνει η Ελένη Τσολάκη εντός ΑΝΤ1; Απολύτως τίποτε είναι η απάντηση μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό της το καλοκαίρι.
- Εγώ μαθαίνω πως η παρουσιάστρια είναι ήδη εξαιρετικά δυσαρεστημένη και όχι τώρα εδώ και μήνες όταν έβλεπε κατά που πηγαίνει το πράγμα. Και δεν πρόκειται να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση και αν της γίνει από τον ΑΝΤ1.
Και ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο όμως αυτό αναφέρει ξεκάθαρα πως θα παρουσιάζει πρωινή infotainment εκπομπή. Οπότε και εκείνη καλύπτεται.
- Οι πληροφορίες μου λένε για επαναπροσέγγιση με το Open που έχει γίνει με διακριτικό τρόπο εδώ και καιρό και αφορά φυσικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Μόνο που φυσικά τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν καθώς η παρουσιάστρια αυτή τη φορά θα θέσει με όποιον σταθμό και αν συνεργαστεί δύο βασικά προαπαιτούμενα: Λόγο στην επιλογή της ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες, λόγο και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Καθώς κακά τα ψέματα, πέραν της αρχικής επιλογής της αρχισυντάκτριας Γωγώς Σαμπάνη στον ΑΝΤ1 δεν έγινε δεκτό κανένα αίτημά της.


GIPHY App Key not set. Please check settings